Απόψε (24/1) τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της Τσάμπιονσιπ

Οι δύο αγώνες της 24ης αγωνιστικής για τη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι είχαν αναβληθεί λόγω ομίχλης στις 30/12/2016, θα διεξαχθούν σήμερα το βράδυ. Το πρώτο χρονικά ματς είναι το Μπράιτον-Κάρντιφ (21:45 ώρα Ελλάδος), ενώ κατά ένα τέταρτο έπεται το Ρέντινγκ-Φούλαμ (22:00 ώρα Ελλάδος).



Απόψε (24/1) τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της Τσάμπιονσιπ

Με παρακαταθήκη την περιπετειώδη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (2-1), η Μπράιτον θέλει να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία που διανύει στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς με νίκη επί των Ουαλών οι «γλάροι» θα μείνουν μόνοι τους, μετά το πέρας 27 αγώνων στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα προσπερνώντας τη Νιουκάστλ που προηγείται μέχρι στιγμής με έναν βαθμό, αλλά έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω.

Στον αντίποδα, η ανεβασμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα, Κάρντιφ, θα επιδιώξει στην έδρα της πολύ δυνατής αντιπάλου της να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ των τεσσάρων τελευταίων παιχνιδιών στο πρωτάθλημα (μία ισοπαλία και τρεις συνεχόμενες νίκες, η πιο πρόσφατη κόντρα στην Μπέρτον Άλμπιον) και να διατηρήσει το αήττητό της προσπαθώντας παράλληλα να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από τα χαμηλά «στρώματα» της βαθμολογίας.

Μπορεί η Ρέντινγκ να βρίσκεται ακόμη σε τροχιά... Πρέμιερ Λιγκ, μιας και καταλαμβάνει την 5η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, οι «βασιλικοί» προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα (από ΚΠΡ και Ντέρμπι Κάουντι) και έτσι, με μία νίκη εντός έδρας απέναντι στην ανταγωνίστρια για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου, Φούλαμ, θα είχε διπλό όφελος, τόσο όσον αφορά τη... βαθμολογική ουσία, όσο και την ψυχολογία του συνόλου του Γιαπ Σταμ εν όψει συνέχειας.

Με... σύμμαχο το αήτηττο των τριών τελευταίων αγώνων της (μία νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο επί της Κάρντιφ, νίκη με Μπάρνσλεϊ, ισοπαλία με ΚΠΡ), η Φούλαμ θα προσπαθήσει απόψε να διατηρηθεί ζωντανή στη «μάχη» των πλέι οφ «κυνηγώντας» το τρίποντο της νίκης μέσα στο «Μαντέσκι». Οι Λονδρέζοι βρίσκονται έξι βαθμούς μακριά από τη Ρέντινγκ και πέντε συνολικά από την 6άδα (6η η Σέφιλντ Γουένσντεϊ) που εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Το σημερινό πρόγραμμα των εξ αναβολής παιχνιδιών για την 24η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ έχει ως εξής:

Σήμερα, Τρίτη (24/1)

21:45 Μπράιτον – Κάρντιφ

22:00 Ρέντινγκ - Φούλαμ