Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Μέισον

Την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κόσμο για τη στήριξη, τις ευχές για ταχεία ανάρρωση και φυσικά τους γιατρούς των Χαλ, Τσέλσι αλλά και του νοσοκομείου St. Mary's του Λονδίνου, αισθάνθηκε η οικογένεια του Ράιαν Μέισον μετά την περιπέτεια του ποδοσφαιριστή.  



Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Μέισον

Ο Άγγλος χαφ των «τίγρεων» πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές το βράδυ της Κυριακής όταν χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο έπειτα από κάταγμα που υπέστη στο κρανίο σε εναέρια σύγκρουση με τον Γκάρι Κέιχιλ, στην ήττα (2-0) της ομάδας του Μάρκο Σίλβα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Τα μέλη των ιατρικών επιτελείων των δύο ομάδων τον φρόντισαν στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι γιατροί του St.Mary's στο Πάντινγκτον, όπου έκαναν και την επέμβαση στον Μέισον.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γιατρούς για τις προσπάθειές τους και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ζήτημα. Είμαστε ευγνώμονες προς όλους. Σας ευχαριστούμε πολύ! Η ομάδα αναλαμβάνει οποιαδήποτε νεότερη ενημέρωση» ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του ποδοσφαιριστή.