Πιέλ: «Αβέβαιος για τον ημιτελικό ο Φαν Ντάικ»

Αναφορά στην αγωνιστική ετοιμότητα του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έκανε ο Κλοντ Πιέλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στη Λίβερπουλ.



Πιέλ: «Αβέβαιος για τον ημιτελικό ο Φαν Ντάικ»

Ο προπονητής της Σαουθάμπτον τόνισε πως θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Ολλανδό αμυντικό ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στη Λέστερ, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι του «Άνφιλντ» σχολίασε πως ένα γκολ θα διευκόλυνε αρκετά το έργο των «Αγίων» για υπεράσπιση της εντός έδρας νίκης του πρώτου αγώνα με 1-0.

«Θα είναι μια δύσκολη δοκιμασία απέναντι σε μια σκληρή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Προέρχονται από την ήττα απέναντι στη Σουόνσι (3-2)και θα θέλουν να βγάλουν αντίδραση στο παιχνίδι απέναντί μας. Θα είναι σημαντικό αν καταφέρουμε να σκοράρουμε ένα εκτός έδρας γκολ»

«Έκανε κάποιες εξετάσεις και περιμένουμε τα αποτελέσματα για να εκτιμήσουμε την αγωνιστική του ετοιμότητα. Δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Θα δούμε για τον ημιτελικό. Δεν ξέρω ακόμα αν θα τον έχουμε στη διάθεσή μας. Ελπίζω να τον έχουμε στη διάθεσή μας διότι είναι πολύ σημαντικός για εμάς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γάλλος τεχνικός.