Ανταπόδοση στον Σίλβα θέλει ο Γιακούποβιτς

Μέσω συνέντευξης που παραχώρησε και έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Χαλ, ο τερματοφύλακας των «τίγρεων», Έλντιν Γιακούποβιτς, τόνισε πως θέλει να αναταμείψει τον προπονητή του, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος του έχει δώσει το «χρίσμα» του βασικού στους τρεις τελευταίους αγώνες που ηγείται του πάγκου της ομάδας.



Ανταπόδοση στον Σίλβα θέλει ο Γιακούποβιτς

«Μου βγάζει ένα πολύ θετικό συναίσθημα και μου δίνει αυτοπεποίθηση η επιστροφή μου κάτω από την εστία, επειδή θέλω να αγωνίζομαι σε κάθε παιχνίδι. Πάντοτε δίνω ό,τι καλύτερο, όταν παίζω, και ο προπονητής μου έχει δώσει την ευκαιρία αυτή στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες. Κάποιες φορές θα κάνεις καλό ματς, κάποιες άλλες όχι, πάντοτε όμως, θα προσπαθώ για την ομάδα. Αυτό που οφείλω να κάνω τώρα, είναι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε προπονητής μου», είπε για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού ο Ελβετός διεθνής γκολκίπερ που έπαιξε για δύο χρονιές στο ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας κατά χρονολογική σειρά τις φανέλες των Ολυμπιακού Βόλου (2010-2011) και Άρη (2011-2012).

Επιπλέον, για τον Πορτογάλο κόουτς, ο 32χρονος πορτιέρo προσέθεσε:

«Μας δίνει αυτοπεποίθηση. Θυμάμαι που μας είπε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Σουόνσι (για το Κύπελλο) να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και ότι αν έχουμε πίστη, θα κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο και αυτό στην Πρέμιερ Λιγκ είναι δύσκολο, αλλά και εκείνος και εμείς οι ποδοσφαιριστές κάνουμε καλή δουλειά. Είναι δύσκολο να διακρίνουμε τι διαφορετικό έχει φέρει στην ομάδα, μιας και την έχει προπονήσει μόνο σε τρία παιχνίδια, μα ξέρουμε τι θέλει και θα προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε».