«Κράξιμο» στο γκολ του Ντέιβις δέχθηκε ο Λουκάκου!

Με συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Έβερτον, ο άνθρωπος που «έκλεψε» την παράσταση στην ευρεία (4-0) επικράτηση των «ζαχαρωτών» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι κατά την προηγούμενη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, Τομ Ντέιβις, σχολίασε με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση, το στιγμιότυπο που ακολούθησε το γκολ, το οποίο πέτυχε και το οποίο πήγε να... πιστωθεί ο συμπαίκτης του, Ρομέλου Λουκάκου. 



«Κράξιμο» στο γκολ του Ντέιβις δέχθηκε ο Λουκάκου!

 «Ο Ρομ ισχυριζόταν ότι ήταν δικό του το γκολ! Αλλά μόλις μπήκε η μπάλα μέσα στο τέρμα, όλα τα παιδιά έδειξαν εμένα, οπότε το πανηγυρίσαμε και μετά ο Ρομ έφαγε «κράξιμο». Μετά, φυσικά, γελάσαμε όλοι μαζί», ανέφερε περιπαιχτικά για τον Βέλγο επιθετικό ο 18χρονος χαφ, ο οποίος σχετικά με τον απόηχο του... θριάμβου απέναντι στους «πολίτες», σχολίασε:

 «Είναι περίεργη εκείνη η στιγμή που βάζεις ένα γκολ μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο και μετά γυρνάς σπίτι, βλέπεις τηλεόραση με τους γονείς σου και κοιτάς τον εαυτό σου στο «Sky Sports»! Απίστευτα περίεργο, αλλά το συναίσθημα που σου αφήνει αυτό είναι σίγουρα όμορφο», και συμπλήρωσε:

 «Δεν νομίζω ότι έχω συνέλθει ακόμα, δεν ήθελα καν να βγω από το γήπεδο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν κάτι το ανεπανάληπτο, αλλά δεν θα συμβαίνει κάθε φορά. Εγώ απλώς προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος μπορώ και από τη στιγμή που δουλεύω σκληρά για την ομάδα, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω που μπορώ να κάνω. Το ελάχιστο που μπορώ να δώσω είναι η αφοσίωση στη σκληρή δουλειά και τον σύλλογο. Η επιβράβευσή μου είναι που παίζω και σκοράρω για την Έβερτον».