Τσεχ: «Προέχει το ποδόσφαιρο, μετά θα σκεφτώ τη μουσική»! (vid)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό βρετανικό Μέσο ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Πετρ Τσεχ, δεν έκρυψε για άλλη μια φορά την αγάπη που τρέφει για τη μουσική (παίζει ντραμς), ωστόσο, αυτό που έχει θέσει ως προτεραιότητα για το άμεσο μέλλον είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και να μπορέσει να κατακτήσει ορισμένους τίτλους ακόμα στην καριέρα του. 



Τσεχ: «Προέχει το ποδόσφαιρο, μετά θα σκεφτώ τη μουσική»! (vid)

«Αν συνεχίσω να εξασκούμαι κατά τον ίδιο τρόπο, ίσως μια μέρα θα γίνω αρκετά καλός, ώστε να είμαι μέλος σε μια αληθινή μπάντα! Προς το παρόν όμως, ασχολούμαι μόνο με το ποδόσφαιρο και όταν κερδίσω λίγα περισσότερα τρόπαια, τότε θα μπορώ και να σκεφτώ τι θα κάνω με τη μουσική», ανέφερε ο Τσέχος γκολκίπερ, ο οποίος, αναφορικά με το πως προέκυψε η πρώτη του αυτή... γνωριμία με τα ντραμς, αποκάλυψε:

«Ξεκίνησα να παίζω ντραμς τον Μάρτιο του 2011. Πριν από αυτό, είχαμε ένα γεύμα με τον Κάρλο Κουντιτσίνι και τον Ιλάριο στο σπίτι του Κάρλο, ο οποίος είχε εγκαταστήσει τον εξοπλισμό ενός ροκ συγκροτήματος για τα παιχνίδια στην κονσόλα του, ενώ ο ίδιος παίζει και πολύ καλό πιάνο. Έτσι, αρχίσαμε να παίζουμε και εγώ έπιασα τα ντραμς. Έπειτα, αγόρασα έναν ψηφιακό εξοπλισμό για ντραμς και άρχισα να ασχολούμαι για πλάκα, ώσπου έφτασα στο σημείο να θέλω να είμαι ικανός, ώστε να παίζω όποιο τραγούδι επιθυμώ»!

Φυσικά, ο 34χρονος πορτιέρε δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάποια μνεία στον αγώνα που δίνει η Άρσεναλ για να φτάσει στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ την πρωτοπόρο, συμπολίτισσα και για πάνω από μία δεκαετία (2004-2015) πρώην ομάδα του, Τσέλσι, δηλώνοντας:

 «Ελπίζουμε να τους φτάσουμε. Όλοι όσοι κυνηγούν την Τσέλσι πρέπει να είναι σίγουρο ότι θα κερδίζουν, όμως αν η διαφορά παραμένει στους επτά βαθμούς θα είναι πολύ δύσκολο να τους «πιάσουμε». Το παιχνίδι που θα δώσουμε μαζί τους σε λίγο καιρό θα είναι κρίσιμο για εμάς. Πάντως, η Τσέλσι έως τώρα τα πηγαίνει περίφημα, έχοντας «σπάσει» κάθε είδους ρεκόρ με τις απανωτές νίκες που σημείωσε. Ελπίζω κι εμείς να μπορέσουμε να κάνουμε ένα σερί νικηφόρων αγώνων, εκείνοι να χάσουν κάποιους βαθμούς και να μειωθεί η απόσταση».

Εμείς σας παραθέτουμε ορισμένες από τις ικανότητες του Πετρ Τσεχ και στον... καλλιτεχνικό τομέα: