Ανακοίνωσε Φόντε η Γουέστ Χαμ!

Αίσιο τέλος είχε για τη Γουέστ Χαμ το σίριαλ της απόκτησης του Ζοσέ Φόντε από τη Σαουθάμπτον, με τον Πορτογάλο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2019!  



Ανακοίνωσε Φόντε η Γουέστ Χαμ!

Τέλος καλό, όλα καλά για τους Λονδρέζους! Ο Ζοσέ Φόντε, αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση των «σφυριών» και το βράδυ της Παρασκευής «σφράγισε» τη συμφωνία, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών!

«Η Γουέστ Χαμ κέρδισε τη μάχη της απόκτησης του Ζοσέ Φόντε. Ο Πορτογάλος αμυντικός και κάτοχος του Euro 2016 υπέγραψε για δυόμιση χρόνια, με την προοπτική επέκτασης για μία ακόμη σεζόν», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Λονδρέζοι.

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής, οι Λονδρέζοι γνωστοποίησαν ότι θα καταβάλλουν στη Σαουθάμπτον το ποσό των 8εκατ. λιρών.

«Υπέγραψα στη Γουέστ Χαμ, διότι είναι μια σπουδαία ομάδα. Την ακολουθούν πολλοί οπαδοί και ξέρω καλά πόσο παθιασμένοι είναι. Επίσης, ο προπονητής ήταν επίσης ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Ένιωσα ότι με ήθελε πολύ», τόνισε αρχικά ο 33χρονος σέντερ μπακ, αμέσως μετά την αίσια κατάληξη της μεταγραφής του, και πρόσθεσε:

«Επίσης ορισμένα μέλη της οικογένειάς μου μένουν στο Λονδίνο και είναι οπαδοί της Γουέστ Χαμ. Είχε λογική, δηλαδή, για μένα να έρθω στην ομάδα. Είναι μια νέα πρόκληση και μια νέα αρχή… Ανυπομονώ»!