«Πόρτα» στη Γαλατασαράι ο Γιάνσεν

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Βίνσεντ Γιάνσεν σε πρόταση της Γαλατασαράι για την απόκτηση του, με βάση τα όσα υποστηρίζει ο ατζέντης του παίκτη, Πάτρικ φαν Ντίρμεν.



«Πόρτα» στη Γαλατασαράι ο Γιάνσεν

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην παρθενική του χρονιά στην Αγγλία και την Τότεναμ, ο Βίνσεντ Γιάνσεν είναι αποφασισμένος να μείνει και να παλέψει, χωρίς να.. συγκινείται από τις διάφορες προτάσεις που έρχονται για εκείνον, με πιο πρόσφατη (και οικονομικά ελκυστικότερη) αυτή της Γαλατασαράι.

«Αποφάσισε να απορρίψει κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση. Η Γαλατασαράι ήρθε με μια καλή πρόταση, όμως ο Βίνσεντ θα μείνει στην Τότεναμ. Αποφάσισε να μετακινηθεί στην Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας πλήρη αίσθηση των πιθανοτήτων που θα έχει για να παίζει», σχολίασε ο Πάτρικ φαν Ντίρμεν, μάνατζερ του Ολλανδού επιθετικού, στο Μέσο της πατρίδας του «Omroep Brabant», για να συμπληρώσει πως:

«Υπέγραψε συμβόλαιο μακράς διάρκειας σε ένα μεγάλο κλαμπ με φανταστικές υποδομές και έναν εξαιρετικό προπονητή. Πριν τραυματιστεί έπαιζε κάθε εβδομάδα. Είναι χαρούμενος εδώ και θέλει να παλέψει για την δική του ευκαιρία».