Σίλβα: «Αναγκαία η ενίσχυση με τις κατάλληλες λύσεις»

Οι μεταγραφικές εξελίξεις ήταν αυτές που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των δηλώσεων του Μάρκο Σίλβα, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα της Χαλ με την Τσέλσι (22/1, 18.30).



Σίλβα: «Αναγκαία η ενίσχυση με τις κατάλληλες λύσεις»

Αναλυτικά, τα όσα σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός:

Για την φυγή του Τζέικ Λίβερμορ στη Γουέστ Μπρομ: «Φυσικά και ήταν ένας αρκετά σημαντικός μας παίκτης, αλλά η πρόταση που δεχθήκαμε ήταν πολύ καλή και έτσι έκλεισε το deal. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και χρειάζεται πλέον να βρούμε έναν παρόμοιο παίκτη. Δεν έχουμε μεγάλο μπάτζετ για να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις, αλλά πρέπει να παλέψουμε για να ενισχύσουμε το ρόστερ μας».

Για την περίπτωση του Ρόμπερτ Σνόντγκρας: «Δεν έχω νέα για τον Σνόντγκρας. Δεν προπονήθηκε μαζί μας τις τελευταίες μέρες λόγω μυικού προβλήματος, οπότε θα δούμε αν θα είναι διαθέσιμος να παίξει στο επόμενο παιχνίδι μας. Σε μεταγραφικό επίπεδο πάντως δεν υπάρχει κάτι».

Για την έλευση του Ομάρ Ελαμπντελαουί από τον Ολυμπιακό: «Από την ήμερα που ήρθα, η ομάδα δεν έχει πλάγιους μπακ και χρειαζόμαστε έναν, ο Ομάρ (Ελαμπντελαουί) πιστεύω θα μας βοηθήσει και θα βελτιώσει το ρόστερ μας».