Διαψεύδει για Σακο και Σαουθάμπτον ο Πιέλ

Ως φήμες χαρακτήρισε ο Κλοντ Πιέλ τα δημοσιεύματα που συνδέουν μεταγραφικά τη Σαουθάμπτον και τον Μαμαντού Σακό της Λίβερπουλ, ενώ τόνισε πως σε περίπτωση φυγής του Ζοσέ Φόντε, θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες οι ήδη υπάρχοντες αμυντικοί.



Διαψεύδει για Σακο και Σαουθάμπτον ο Πιέλ

Το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Μαμαντού Σακό αποκλείει σε δηλώσεις του ο Κλοντ Πιέλ, τονίζοντας πως ο ίδιος προτιμά να στηριχθεί στους αμυντικούς που διαθέτει το ρόστερ του.

«Γνωρίζω τον παίκτη (Σακό) αλλά δεν ξέρω τίποτα για αυτό, είναι απλά φημολογίες. Αυτή τη στιγμή πιθανώς θα παραμείνουμε με το ίδιο ρόστερ, με καλές ευκαιρίες για τους Τζακ Στέφενς και  Φλορίν Γκάρντος.

Υπήρξε μια μεγάλη περίοδος τραυματισμών για τον Γκάρντος, αλλά επέστρεψε με την ομάδα των κάτω των 23 πριν αγωνιστεί ξανά (με τη Νόριτς στο Κύπελλο Αγγλίας) και σε καλό επίπεδο. Θα δούμε πώς θα πάμε με τον Τζακ και τον Φλορίν, αλλιώς μπορεί να δείτε και άλλο παίκτη αν τελικά φύγει ο Φόντε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος, αφήνοντας έτσι μια... υπόνοια μεταγραφικής κίνησης εάν επιβεβαιωθεί η φυγή του Ζοσέ Φόντε προς τη Γουέστ Χαμ.