Ρόμπλες: «Δύσκολα η Σίτι για τον τίτλο»

Για τις πιθανότητες της Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και αυτές της Έβερτον να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, μίλησε ο Τζοέλ Ρόμπλες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «Marca».



Ρόμπλες: «Δύσκολα η Σίτι για τον τίτλο»

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Έβερτον, απόντος του Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ, μετρά μέχρι στιγμής έξι συμμετοχές φέτος κάτω από τα δοκάρια των «ζαχαρωτών», με τελευταία την ευρεία νίκη με 4-0 απέναντι στη Σίτι του Πεπ. «Ο τελευταίος μήνας ήγαν πολύ καλός για μένα. Πλέον σκέφτομαι μόνο το επόμενο ματς», τόνισε ο Ισπανός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προηγούμενη αντίπαλο της Έβερτον, ξεκαθαρίζοντας πως δε μίλησε με κανέναν παίκτη της Σίτι μετά το ματς: «Μίλησα μόνο με τον Νταβίντ Σίλβα, αλλά πριν τον αγώνα. Είναι ο «εγκέφαλος της Σίτι και προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε. Η Σίτι δύσκολα θα παλέψει για τον τίτλο, περνάει μία δύσκολη περίοδο, αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ όλα είναι πιθανά. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος», δήλωσε ο 26χρονος αναφορικά με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Τέλος, ο Ρόμπλες σχολίασε τις πιθανότητες που έχει η Έβερτον να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, κάνοντας όμως σαφές πως δεν θα είναι εύκολο: «Θα παλέψουμε ως το τέλος αλλά δεν το σκεφτόμαστε ακόμα γιατί η απόσταση είναι μεγάλη».