Eπιμένει για Ραμίρες η Λέστερ

Τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Γκαστόν Ραμίρες από τη Μίντλεσμπρο εντείνει η Λέστερ, ώστε να εξασφαλίσει την υπογραφή του παίκτη μέχρι το τέλος του μήνα.



Eπιμένει για Ραμίρες η Λέστερ

Τη μεταγραφική της ενίσχυση μέσα στον Ιανουάριο θέλει να συνεχίσει η Λέστερ, αποκτώντας πλέον και τον Γκαστόν Ραμίρες που αγωνίζεται στη Μίντλεσμπρο.

Με τον Ισλάμ Σλιμανί να απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής Αλγερίας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά και τον Λεονάρντο Ουγιόα να εμφανίζεται δυσαρεστημένος στη Λέστερ και να έχει επαφές με την ισπανική Αλαβές, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει θέσει ως βασικό μεταγραφικό στόχο τον Ουρουγουανό μέσο και θα πιέσει για να τον αποκτήσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Στις «αλεπούδες» θεωρούν πως με ένα ποσό κοντά στα δέκα εκ. λίρες θα μπορέσουν να κάνουν δικό τους τον 26 επιθετικό μέσο, αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει… αντίδραση από μεριάς Μίντλεσμπρο για τον παίκτη που αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι με μεταγραφή από τη Σαουθάμπτον. Φέτος έχει σημειώσει 13 εμφανίσεις και δυο τέρματα με τη «Μπόρο».