Σημαντική η επιστροφή Σέλβεϊ για Μπενίτεθ

Τον καίριο ρόλο που επιτελεί στη μεσαία γραμμή της ομάδας του ο Τζόντζο Σέλβεϊ επισήμανε ο προπονητής της Νιουκάστλ, Ράφα Μπενίτεθ, με αφορμή την επάνοδο του 24χρονου χαφ στους αγωνιστικούς χώρους, έπειτα από την τιμωρία που του επέβαλε η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αγγλίας. 



Σημαντική η επιστροφή Σέλβεϊ για Μπενίτεθ

Μετά τη λήξη του επαναληπτικού αγώνα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για το Κύπελλο (FA Cup) και τη νίκη-πρόκριση (3-1) που σημείωσαν οι «καρακάξες» απέναντι στην Μπέρμιγχαμ, ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε για τον Άγγλο μέσο:

«Ο Σέλβεϊ είχε να παίξει πολύ καιρό και ήταν σημαντικό που επέστρεψε. Έχει ποιότητα και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορεί να πασάρει την μπάλα μπροστά και να βελτιώσει το παιχνίδι και των συμπαικτών του. Ήταν μεγάλο κέρδος για την ομάδα μας να τον βλέπουμε να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα».

Επιπλέον, ο 56χρονος κόουτς μιλώντας για την τρίτη αναμέτρηση τη φετινή χρονιά (από μία σε Τσάμπιονσιπ και Κύπελλο οι δύο προηγούμενες) απέναντι στους «μπλε», σχολίασε:

 «Είχαμε τον έλεγχο του ματς. Μπορεί, όταν δεχθήκαμε το γκολ (είχε μειώσει σε 2-1 η Μπέριγχαμ) ορισμένοι παίκτες να απέκτησαν νευρικότητα, στο τέλος όμως, τα πήγαμε καλά. Πάντοτε είναι ωραίο να κερδίζεις και να προκρίνεσαι. Όσον αφορά τα πολλά παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε, πιστεύω ότι μπορούμε να τα διαχειριστούμε αξιοποιώντας το υλικό που διαθέτουμε και προσπαθώντας να έχουμε «ετοιμοπόλεμους» όσο περισσοτερους ποδοσφαιριστές γίνεται».