Ριβάλντο: «Θα ταίριαζε στην Μπάρτσα ο Κουτίνιο, μοναδικές ευκαιρίες αυτές της Κίνας»

Ιδανική θα ήταν για την Μπαρτσελόνα η προσθήκη του Φιλίπε Κουτίνιο σύμφωνα με τον Ριβάλντο, ο οποίος χαρακτήρισε μοναδικές τις ευκαιρίες που προσφέρει η Κίνα με τα υπέρογκα ποσά και αν μη τι άλλο ελκυστικές για τους ποδοσφαιριστές. «Εγώ θα πήγαινα χαλαρά» δήλωσε για το θέμα.



Ριβάλντο: «Θα ταίριαζε στην Μπάρτσα ο Κουτίνιο, μοναδικές ευκαιρίες αυτές της Κίνας»

Μιλώντας στο «Sky Sports», ο ζωντανός ποδοσφαιρικός θρύλος που κόσμησε τα ελληνικά γήπεδα με την παρουσία του αρχικά στον Ολυμπιακό και μετέπειτα στην ΑΕΚ, δήλωσε:

Για τον Κουτίνιο: «Κατά τη γνώμη μου είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και κάποιος που ξέρει πολύ καλά τον Νεϊμάρ. Είναι φίλοι και πιστεύω δύο άτομα που βγαίνουν μπροστά. Εάν συμβεί η μεταγραφή είναι γιατί η Μπαρτσελόνα πάντα θα προσελκύει τους καλύτερους. Έτσι δεν είναι; Είναι ένας από τους καλύτερους, ξεχωρίζει, κι αν πάει στην Μπαρτσελόνα θα είναι μια ιδανική προσθήκη. Θα την βοηθούσε. Ασυζητητί».

Για τα ποσά που προσφέρουν οι Κινέζοι με αφορμή τον Κόστα και την προσφορά που δέχθηκε: «Οι παίκτες σε αυτήν την κατάσταση σκέφτονται και το μέλλον τους, σωστά; Τα παιδιά τους, την οικογένειά τους. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για κάθε ποδοσφαιριστή. Φυσικά ο Κόστα είναι ήδη σε έναν μεγάλο σύλλογο, αλλά όταν παρουσιάζεται κάτι τέτοιο θα πρέπει να το σκεφτείς λίγο πιο προσωπικά. Το ίδιο ισχύει και για τα κλαμπς. Θα πρέπει να πουλήσουν και με τέτοια λεφτά σίγουρα κάποιο θα δώσει έναν ποδοσφαιριστή. Το ίδιο και για τον παίκτη. Θα πήγαινα στην Κίνα χαλαρά».