Τίτλοι τέλους για Έβερτον-Γιαγκέλκα!

Παρελθόν θα αποτελέσει αργά ή γρήγορα από την Έβερτον ο Φιλ Γιαγκέλκα, με τον Ρόναλντ Κούμαν να δηλώνει πως τον έχει ενημερώσει να σκεφτεί σοβαρά όποια πρόταση φτάσει στα χέρια του. Το ίδιο ισχύει και για τον Τζεράρ Ντεουλοφέου.



Τίτλοι τέλους για Έβερτον-Γιαγκέλκα!

Σύμφωνα με τον Ολλανδό τεχνικό:

«Μίλησα με τον Τζέρι και είναι μια δύσκολη κατάσταση. Εάν βρει λύση για να πάει κάπου και να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, τότε δεν υπάρχει θέμα. Η τελική απόφαση ωστόσο θα ληφθεί από τη διοίκηση και προς το παρόν δεν έχω δεχθεί κάποιο τηλεφώνημα πως συμφωνήθηκε κάτι για τον Ντεουλοφέου.

Για τον Γιαγκ όλα εξαρτώνται από το ενδιαφέρον. Δεν έχει παίξει βασικός τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι σημαντικός, είναι ο αρχηγός της ομάδας. Δεν είναι χαρούμενος που δεν ξεκινάει και αυτό είναι θετικό σημάδι. Αυτό που πρέπει να κάνεις ως παίκτης είναι να παλέψεις και να φέρεις τον προπονητή σου σε δύσκολη θέση».

Ο 34χρονος πλέον Γιαγκέλκα βρίσκεται στην Έβερτον από το 2007 και αν δεν αποχωρήσει κατά τη χειμερινή μεταγραφική κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνει το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2013. Από εκείνη τη σεζόν και μετά αποτελεί και τον αρχηγό των «ζαχαρωτών», με τον Φιλ Νέβιλ να αποσύρεται.

Οι δηλώσεις του Κούμαν έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φήμες των περασμένων ημερών, πως ο κάπτεν της ομάδας δηλαδή... μετράει ώρες. Αναφορικά με τον Ντεουλοφέου δεν ήταν άγνωστο πως αναζητείται υποψήφιος αγοραστής, με την Μίλαν να είχε «παίξει» δυνατά.