«Πρωταθλήτρια» στους τραυματισμούς η Σάντερλαντ!

Την αρνητική πρωτιά της ομάδας με τους περισσότερους τραυματισμούς τη φετινή σεζόν για την Πρέμιερ Λιγκ έχει η Σάντερλαντ!



«Πρωταθλήτρια» στους τραυματισμούς η Σάντερλαντ!

Δεν της φτάνει που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη παλεύοντας με τον υποβιβασμό, αλλά έχει να αντιμετωπίσει ως ανασταλτικό παράγοντα και τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει φέτος η Σάντερλαντ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έχει «υποφέρει» φέτος από 46(!) συνολικά τραυματισμούς, με τους παίκτες της να χάνουν αθροιστικά 1.030 μέρες από τις προπονήσεις και τις επίσημες υποχρεώσεις σε κάθε διοργάνωση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην φετινή Σάντερλαντ, μόνο ο Ζερμέν Ντεφό έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια  της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ αυτή τη στιγμή οι «μαυρόγατες» δεν μπορούν να υπολογίζουν σε 11 συνολικά παίκτες (8 τραυματίες συν Eντόνγκ, Κονέ, Καζρί που λείπουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής).

Πίσω από τη Σάντερλαντ στη σχετική λίστα βρίσκονται οι Γουέστ Χαμ (39 τραυματισμούς) και Γουότφορντ (36). Αντίθετα, τους λιγότερες τραυματισμούς φέτος έχει η Γουέστ Μπρομ (16) και η Μπέρνλι (15).