Την ανανέωση Μερτεζάκερ επιβεβαίωσε ο Βενγκέρ

Την επέκταση της συνεργασίας της Άρσεναλ με τον Περ Μερτεζάκερ επισφράγισε με τα λεγόμενά του ο προπονητής της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ, κατά τη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς της Κυριακής (22/1) στο «Έμιρεϊτς» απέναντι στην Μπέρνλι για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Την ανανέωση Μερτεζάκερ επιβεβαίωσε ο Βενγκέρ

Ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ θα συνεχίσει, λοιπόν, για τουλάχιστον άλλον ένα χρόνο να φοράει τη φανέλα των «κανονιέρηδων», στους οποίους βρίσκεται από τον Αύγουστο του 2011, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Βέρντερ Βρέμης.

Μπορεί ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός να μην έχει καταγράψει φέτος καμία συμμετοχή, καθώς δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που υπέστη στο γόνατο το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, η Άρσεναλ και ιδίως, ο Αλσατός τεχνικός του συλλόγου φαίνεται πως υπολογίζουν πάρα πολύ στον έμπειρο Γερμανό ποδοσφαιριστή.

Έτσι, μετά τους Φρανσίς Κοκλέν, Ολιβιέ Ζιρού και τον αρχηγό, Λοράν Κοσιελνί, ο Περ Μερτεζάκερ γίνεται ο τέταρτος παίκτης που ανακοινώνεται μέσα στο 2017 ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Λονδρέζους.