Τρεις μήνες εκτός ο Κάραγκερ!

Μακριά από τα γήπεδα για τους επόμενους τρεις μήνες θα αναγκαστεί να παραμείνει ο Τζέιμι Κάραγκερ! Ο Άγγλος αμυντικός της Λίβερπουλ που υπέστη εξάρθρωση ώμου στην ήττα από την Τότεναμ, την περασμένη Κυριακή και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά.



Τρεις μήνες εκτός ο Κάραγκερ!

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο 32χρονος άσος πέρασε από σειρά εξετάσεων και το ιατρικό επιτελείο των «κόκκινων» γνωστοποίησε στους ανθρώπους της ομάδας, πως ο παίκτης θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ως φυσικό επακόλουθο, ο Ρόι Χότζον θα στερηθεί των υπηρεσιών του για τους επόμενους τρεις μήνες. «Στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα μπω στο χειρουργείο. Η μίνιμουμ χρονική περίοδος απουσίας, είναι 12 εβδομάδες. Θέλω να επιστρέψω πιο σύντομα, αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχει γίνει σωστή δουλειά. Πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ξανά στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου» ήταν τα λόγια επιβεβαίωσης του Κάραγκερ, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο τραυματισμός του έμπειρου αμυντικού «πονοκεφαλιάζει» ακόμη περισσότερο τον Χότζον, ο οποίος θα πρέπει να περιμένει τρεις εβδομάδες ακόμη για να υπολογίζει ξανά τον Στίβεν Τζέραρντ. Ο τελευταίος απουσιάζει από τις αρχές του Νοέμβρη, έχοντας αποκομίσει μυϊκό τραυματισμό στο φιλικό της Αγγλίας με τη Γαλλία.