Μπέκαμ: «Μόνο Γιουνάιτεντ»!

Τις… ορέξεις της Έβερτον και του Ντέιβιντ Μόγιες για πιθανή συνεργασία τους, ξέκοψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος σούπερ σταρ αρνήθηκε να μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τα «ζαχαρωτά», αφού δήλωσε πιστός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



Μπέκαμ: «Μόνο Γιουνάιτεντ»!

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ φέρεται να χτύπησε την «πόρτα» του έμπειρου ποδοσφαιριστή, δίνοντάς του την ευκαιρία να επιστρέψει στα αγγλικά γήπεδα, έστω και με τη μορφή δανεικού, τον προσεχή Γενάρη. Ο Μπέκαμ, του οποίου το συμβόλαιο με την Λ.Α. Γκάλαξι λήγει το καλοκαίρι του 2011, ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της Έβερτον, αλλά η καρδιά του, δεν θα τον αφήσει να βάλει τη μπλε φανέλα. Κι αυτό, γιατί η αγαπημένη του εμφάνιση, έχει κόκκινο χρώμα!

«Είναι πάντα ωραίο να ακούς πως προπονητές από διαφορετικούς συλλόγους πως εκτιμούν τις ικανότητές σου και σε θέλουν έστω και σαν δανεικό ή με κανονική μεταγραφή. Σέβομαι απεριόριστα τον Ντέιβιντ Μόγιες, από την κοινή μας θητεία στην Πρέστον. Πιστεύω ότι έχει κάνει φανταστική δουλειά στην Έβερτον, αλλά εγώ είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Μου είναι δύσκολο να αγωνίζομαι δίπλα στο σπίτι μου» τόνισε στο «SkySports» ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, βάζοντας τέλος στην υπόθεση της επιστροφής του στην Αγγλία.