«Γελάει» με τη μεταγραφολογία ο Μπεντέκε!

Το γεγονός ότι του προκαλούν πλέον γέλιο τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε σενάρια αποχώρησής του από την Κρίσταλ Πάλας, τόνισε ο Κριστιάν Μπεντέκε, μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου στο «Σέλχαρστ Παρκ» και τη νίκη-πρόκριση (2-1) της ομάδας του κόντρα στην Μπόλτον.



«Γελάει» με τη μεταγραφολογία ο Μπεντέκε!

«Με κάνουν πλέον να γελάω τέτοια δημοσιεύματα! Έχω συνηθίσει πια από τότε που έχω έρθει στην Αγγλία. Είναι ίσως τα τελευταία δύο-τρία έτη στη σειρά που λένε ότι: «ο Κριστιάν πρόκειται να φύγει», σχολίασε ο... λυτρωτής των «αετών» στο χθεσινό (17/1) παιχνίδι, όπου σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, η οποία μάλιστα είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από την αντίπαλό της, ενώ συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και θέλω να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Το αξίζουμε αυτό με τους παίκτες που διαθέτουμε, μα τώρα πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο».

Ο 26χρονος Βέλγος φορ προέβη και σε μία σύγκριση του υλικού που είχε η Άστον Βίλα, κατά την τελευταία του χρονιά εκεί, όταν και οι «χωριάτες» είχαν πετύχει οριακά την παραμονή τους στην Πρέμιερ (υποβιβάστηκαν την επόμενη σεζόν), με αυτό που υπάρχει φέτος στο σύλλογο του Λονδίνου λέγοντας:

«Νομίζω ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά από ότι στη Βίλα, γιατί τώρα έχουμε πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Όταν ήμουν στη Βίλα, ήμουν άγνωστος, ενώ υπήρχαν και αρκετοί παίκτες που προέρχονταν από την Τσάμπιονσιπ. Οπότε, μιλάμε για διαφορετικές καταστάσεις. Βρισκόμαστε σε επικίνδυνη θέση και πρέπει να βρούμε το σωστό δρόμο και να προχωρήσουμε. Και μπορούμε να το επιτύχουμε, επειδή έχουμε ως ρόστερ και την ικανότητα και την ποιότητα για αυτό».