Προβάρει τη φανέλα της Λιόν ο Μέμφις

Παίκτης της Λιόν πρέπει να θεωρείται ο Μέμφις Ντεπάι, με την γαλλική «Equipe» και πολλά βρετανικά Μέσα να αναφέρουν πως εντός των επόμενων ωρών θα ταξιδέψει στην Γαλλία για ιατρικά, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποκύπτει εν τέλει στις πιέσεις της πρώτης.



Προβάρει τη φανέλα της Λιόν ο Μέμφις

Αφού η πρώτη και η δεύτερη πρόταση δεν έγιναν αποδεκτές, οι «λιονέ» επέστρεψαν για... τρίτη και καλή προσφέροντας στους «κόκκινους διαβόλους» περί τα 17 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή σχεδόν το μισό του ποσού που έδωσαν οι τελευταίοι για να τον πάρουν από την PSV. Συγκεκριμένα, το συνολικό κόστος της μεταγραφής μαζί με τα μπόνους, των οποίων οι όροι ωστόσο δεν έχουν ικανοποιηθεί, ανήλθε στα 31 εκ. λίρες.

Σύμφωνα με το διεθνές ρεπορτάζ λοιπόν, ο αγγλικός σύλλογος έκρινε πως δεν θα υπάρξει κάποια καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό της χώρας, με τον ποδοσφαιριστή να μην επιθυμεί να συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ, και όλα παίρνουν τον δρόμο τους για να προσπαθήσει να αναγεννήσει ο Ολλανδός διεθνής την καριέρα του. Σε ειδικούς όρους, λέγεται ότι η Γιουνάιτεντ θα έχει τον πρώτο λόγο επαναγοράς του ενώ εάν μετακινηθεί σε άλλο σύλλογο, θα πιστωθεί μέρος των χρημάτων.

Η είδηση μένει να επιβεβαιωθεί όταν θα γίνουν και τα ιατρικά, κάτι που εικάζεται πως δεν θα αργήσει καθόλου. Υπενθυμίζεται πως για το νεαρό εξτρέμ έντονο ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει και η Έβερτον.