Σε τρομερή φόρμα η Τότεναμ

Επιβλητικές νίκες, μεγάλα σκορ, άνετο ποδόσφαιρο, ομάδα που θυμίζει την περσινή διεκδικήτρια του τίτλου. Η Τότεναμ, όπως φανερώνουν τα στοιχεία των έξι τελευταίων αγωνιστικών στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται σε τρομερή φόρμα! Αντιθέτως, στα... χαμηλά, σε μια υποτιθέμενη βαθμολογία 10 ομάδων στα έξι πιο πρόσφατα ματς, βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι.  



Σε τρομερή φόρμα η Τότεναμ

Τα «σπιρούνια», έχουν κάνει το 6x6 έχοντας αποφύγει οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Μονάχα απέναντι στη Μπέρνλι και... την Τσέλσι έχουν σκοράρει μόλις δύο φορές οι παίκτες του Ποκετίνο σε αυτά τα παιχνίδια, αφού σημείωσαν τρία γκολ κόντρα στη Χαλ και από τέσσερα απέναντι σε Σαουθάμπτον, Γουότφορντ και Γουέστ Μπρομ.

Δεύτερη στη σχετική... βαθμολογία των έξι αγώνων στο πρωτάθλημα έρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω της ισοπαλίας στο τελευταίο ματς με τη Λίβερπουλ, ενώ τρίτη είναι η Τσέλσι, ελέω της ήττας που υπέστη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», στο πρώτο της παιχνίδι για το 2017.

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, καταλαμβάνει το 7ο «σκαλί» στη 10άδα, έπειτα από τις ήττες στα παιχνίδια με τους δύο συλλόγους του Μέρσεϊσαϊντ, σε «Άνφιλντ» και «Γκούντισον Παρκ» αντίστοιχα.

Δείτε τη φόρμα των ομάδων στον παρακάτω πίνακα: