Ισχύς της Μπέρνλι οι αναπληρωματικοί για Ντάις

Τους παίκτες του που δεν παίρνουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ και τους οποίους χρησιμοποίησε στο χθεσινό (17/1) επαναληπτικό παιχνίδι του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας επαίνεσε ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις, έπειτα από την εντός έδρας νίκη-πρόκριση (2-0) κόντρα στη Σάντερλαντ. 



Ισχύς της Μπέρνλι οι αναπληρωματικοί για Ντάις

«Έχω μιλήσει πολλές φορές για τη δύναμη των παικτών που δεν αγωνίζονται κάθε εβδομάδα, επειδή αυτοί είναι συχνά η δύναμη της ομάδας. Ήταν εκπληκτικοί στο ματς αυτό, ο τρόπος δε με τον οποίο προπονούνται και δουλεύουν είναι εξαιρετικός. Το προπονητικό επιτελείο και εγώ τους συμπεριφερόμαστε σωστά και πιστεύω τα παιδιά αυτά ανταποκρίνονται. Ξέρουν πως λειτουργεί η ομάδα, πως να δουλέψουν σωστά και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί τους», δήλωσε αρχικά ο 45χρονος κόουτς των «κλάρετς» και εξακολουθώντας να εκθειάζει τους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές του συνόλου του, συνέχισε:

«Αν δεν ήξερε κανείς τόσο καλά τους παίκτες αυτούς, αλλά είχε δει την παρούσα ενδεκάδα, τους παίκτες δηλαδή, που πήραν φανέλα βασικού στο παιχνίδι αυτό, δεν θα καταλάβαινε ότι ήταν οι ποδοσφαιριστές εκείνοι που αγωνίζονται στην Μπέρνλι ως δεύτερες επιλογές. Θα έλεγε μάλιστα, ότι αυτή είναι η ομάδα της Μπέρνλι που παίζει τακτικά. Κι αυτό είναι ένα σημάδι ότι το κλαμπ διαθέτει συνοχή. Ο καθένας ξέρει το ρόλο του, τις προσδοκίες που έχει ως άτομο, το ότι πρέπει να αγωνιστεί ως μέρος ενός συνόλου και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό».