«Κάποια πράγματα έχουν συμφωνηθεί προφορικά για Γκριζμάν»!

Λόγο για προφορική συμφωνία σε αρκετούς τομείς όσον αφορά την μεταγραφή του Αντουάν Γκριζμάν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει η «Independent», που σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της θεωρεί λίγο-πολύ τελειωμένη την υπόθεση της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στο «Ολντ Τράφορντ».



«Κάποια πράγματα έχουν συμφωνηθεί προφορικά για Γκριζμάν»!

Όπως αναφέρει το κείμενο, ο σύλλογος είναι αρκετά αισιόδοξος για happy end το ερχόμενο καλοκαίρι, με μοναδική «πισινή» το ενδεχόμενο να μην γίνει δεκτό το αίτημά της Ατλέτικο Μαδρίτης για άρση του μεταγραφικού εμπάργκο. Σε αυτήν την περίπτωση, το Μέσο εικάζει πως οι «ροχιμπλάνκος» θα είναι πολύ διστακτικοί στο εάν πρέπει να χάσουν τον πλέον μεγάλο τους σταρ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, δεν αποκλείεται το ποσό που θα συμφωνηθεί (εάν και όποτε) να ξεπερνάει το όριο της ακριβότερης μεταγραφής, αυτή του Πογκμπά το περασμένο καλοκαίρι, με τον Γάλλο να αποτελεί ως γνωστόν ένα δυνατό χαρτί στη μάχη για την απόκτηση του συμπατριώτη και καλού του φίλου.

Για την «κατ' αρχήν προφορική συμφωνία» δεν γίνεται ξεκάθαρο εάν αυτή αφορά τους δύο συλλόγους, εφόσον όμως ισχύουν τα όσα γράφει ο Μιγκέλ Ντιλέινι, τότε Γιουνάιτεντ και παίκτης τα έχουν ήδη βρει προφορικά για τα... βδομαδιάτικα και τον αριθμό της φανέλας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο κομμάτι γίνεται μνεία για την πρόθεση του Ζοσέ Μουρίνιο να πουλήσει το καλοκαίρι τον Λουκ Σο, από τον οποίο δεν είναι ικανοποιημένος...