Βενγκέρ: «Mην συγκρίνετε τον Σάντσες με τον Κόστα»

Την συμπεριφορά του Αλέξις Σάντσες την ώρα που αποχωρούσε από τον αγώνα της Άρσεναλ με τη Σουόνσι (0-4) προσπάθησε να δικαιολογήσει ο Αρσέν Βενγκέρ, φροντίζοντας όμως παράλληλα να πετάξει το… καρφί του για την Ντιέγκο Κόστα.



Βενγκέρ: «Mην συγκρίνετε τον Σάντσες με τον Κόστα»

Την δυσφορία του για το γεγονός ότι έγινε αλλαγή στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης της Άρσεναλ στην έδρα της Σουόνσι δεν μπορούσε να κρύψει ο Αλέξις Σάντσες, κάτι που έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν σε παρόμοιες καταστάσεις.

Ακόμα και έτσι πάντως, ο Αρσέν Βενγκέρ υπερασπίστηκε τον παίκτη του, καθώς τόνισε ότι εκείνος θέλει να αγωνίζεται συνέχεια. Παράλληλα, διαχώρισε την περίπτωση του από την αντίστοιχη του Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι τις τελευταίες μέρες, όταν και ερωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφο.

«Προτιμώ να έχω κάποιον που να θέλει πάντα να παίζει, παρά κάποιον που δεν θέλει. Έχω αρκετά προβλήματα, δεν χρειάζομαι ένα πρόβλημα σαν του Κόστα στην κορυφή αυτών των προβλημάτων.

Ο Αλέξις είναι παίκτης που θέλει να παλεύει παντού, μερικές φορές όμως εκεί που δεν πρέπει. Είναι όμως και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Όλοι οι παίκτες μου θέλουν να παίζουν κάθε διαθέσιμο λεπτό, για μένα όμως, δεν είναι έτσι η κατάσταση».