Υπερασπίζεται τον εαυτό του ο Πογκμπά

«Φρένο» στη συνεχόμενη κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό επιχειρεί να βάλει ο Πολ Πογκμπά, τονίζοντας πως ο ρόλος του στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απόλυτα συγκεκριμένος.



Υπερασπίζεται τον εαυτό του ο Πογκμπά

Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο Πολ Πογκμπά, λόγω της απόδοσής του από τότε που φόρεσε ξανά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι. Η κριτική προς το πρόσωπό του 23χρονου έχει φουντώσει ξανά, μετά από το αχρείαστο πέναλτι που παραχώρησε χθες στο ντέρμπι απέναντι στη Λίβερπουλ.

Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, ο Πογκμπά θέλησε να ξεκαθαρίσει πως στο παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων», δεν του έχει ανατεθεί το σκοράρισμα, αλλά η οργάνωση του παιχνιδιού και η ανάκτηση της κατοχής. Ακόμη, τόνισε πως αν κάνει αυτά που πρέπει, θα κάνει τη διαφορά συνολικά για τη Γιουνάιτεντ.

«Με όλα αυτά που συνέβησαν, τη μεταγραφή, την επιστροφή μου στο Μάντσεστερ, ο κόσμος θέλει να σκοράρω συνέχεια, να κάνω τη διαφορά σε κάθε ματς, γιατί πιστεύουν ότι με αυτά τα λεφτά, ο παίκτης πρέπει να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ. Σαν μέσος, ο ρόλος μου δεν είναι να σκοράρω. Έχω πολύ δουλειά, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Μπορώ να βοηθήσω στην ανάκτηση της κατοχής από την ομάδα. Πρέπει να δουλεύω για την ομάδα και όχι για τον εαυτό μου», δήλωσε ο Πογκμπά, μιλώντας στο Γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο SFR.