«Τα καταφέρνουμε και χωρίς τον Κόστα»

Παρά την απουσία του Ντιέγκο Κόστα από το πρόσφατο παιχνίδι της Τσέλσι κόντρα στη Λέστερ στο «King Power Stadium» (0-3), η ποιότητα των «μπλε» είναι τέτοια που μπορούν να παίζουν και να νικάνε ακόμα και χωρίς αυτόν, σύμφωνα με τον Τιμπό Κουρτουά.



«Τα καταφέρνουμε και χωρίς τον Κόστα»

Για πρώτη φορά μετά από καιρό η Τσέλσι παρατάχθηκε χωρίς τον Ντιέγκο Κόστα (λόγω τραυματισμού, όπως ισχυρίστηκε ο Αντόνιο Κόντε εν μέσω του «σίριαλ» που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες) απέναντι στη Λέστερ, χωρίς να δυσκολευτεί να επικρατήσει με 3-0, δείγμα της ποιότητας που έχουν ως ομάδα οι Λονδρέζοι για τον Τιμπό Κουρτουά.

«Έχουμε φυσικά τεράστια ποιότητα στο ρόστερ μας ώστε να αναπληρώσουμε τον Ντιέγκο. Ο Ντιέγκο είναι σημαντικός παίκτης για μας, αλλά και σε κάποιο παιχνίδι να μην δώσει το παρών, γνωρίζουμε πως να το διαχειριστούμε εξίσου καλά», υπογράμμισε στην «Telegraph» o Bέλγος τερματοφύλακας, για να συνεχίσει στέλνοντας τη δική του... υπενθύμιση προς τις αντίπαλες ομάδες που κυνηγούν την Τσέλσι στην κούρσα του τίτλου:

«Αν ήταν αυτό ένα μήνυμα για τους αντιπάλους μας; Nαι, αρκεί να δεις την Τσέλσι να κερδίζει με 3-0 χωρίς να παίζει ο Κόστα, αλλά και το ότι δεν μας επηρέασε η ήττα από την Τότεναμ την προηγούμενη αγωνιστική».