Συζητήσεις Λιντς με Μονκ για ανανέωση

Την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της, Γκάρι Μονκ, σκέφτεται η διοίκηση της Λιντς, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο ένας εκ των δύο μεγαλομετόχων του συλλόγου, Αντρέα Ραντριτσάνι.



Συζητήσεις Λιντς με Μονκ για ανανέωση

Ο 37χρονος κόουτς που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, πραγματοποιεί πορεία-ανόδου, καθώς μετά το πέρας και της 26ης αγωνιστικής (σε σύνολο 46) στην Τσάμπιονσιπ βρίσκεται με τα «παγώνια» στην τρίτη θέση, η οποία εξασφαλίζει το δικαίωμα διεκδίκησης μέσω των πλέι-οφ ενός εισιτηρίου που οδηγεί στην Πρέμιερ Λιγκ της επόμενης χρονιάς.

Ο Μονκ δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο (έως τον Ιούνιο του 2018) με συμβόλαιο, το οποίο και είχε συνάψει με τον έτερο «ισχυρό άνδρα» της Λιντς Γιουνάιτεντ, Μάσιμο Τσελίνο.

Ο νέος, όμως, μεγαλομέτοχος που φιλοδοξεί να αποκτήσει το πλήρες πακέτο των μετοχών μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, βλέποντας τα θετικά αποτελέσματα της ομάδας με τον Μονκ στον πάγκο, εξέφρασε την επιθυμία του να αναεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία. Συγκεκριμένα, ο κ. Ραντριτσάνι, είπε:

«Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν αποτελεί μεγάλο ζήτημα. Βρίσκομαι σε επαφή και με τον Μάσιμο και με τον Γκάρι και βλέπω ότι και οι τρεις είμαστε πεπεισμένοι και έχουμε την πρόθεση να παραμείνουμε μαζί. Αργά ή γρήγορα θα κάτσουμε κάτω και θα το συζητήσουμε. Αυτή τη στιγμή όλοι είμαστε προσηλωμένοι στην καθημερινή μας εργασία. Είμαι βέβαιος ότι θα το ρυθμίσουμε και αυτό το θέμα».