Αβέβαιο το μέλλον του «αρχηγού» στην Έβερτον

Σε συζητήσεις βρίσκονται η διοίκηση της Έβερτον με τον «κάπτεν» της ομάδας, Φιλ Γιαγκέλκα, αναφορικά με τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας των δύο πλευρών.



Αβέβαιο το μέλλον του «αρχηγού» στην Έβερτον

Ο 34χρονος στόπερ που βρίσκεται στα «ζαχαρωτά» από το 2007, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δεν έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό με το νέο έτος, έχοντας μείνει στον πάγκο και στα τρία παιχνίδια (δύο για το Πρωτάθλημα, ένα για το Κύπελλο) που έχει δώσει ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ το 2017, με τον Ρόναλντ Κούμαν να δείχνει στους τελευταίους αγώνες την προτίμησή του στους Άσλεϊ Γουίλιαμς και Ραμίρο Φούνες Μόρι, αλλά και τον νεαρό Μέισον Χόλγκεϊτ, όταν επιλέγει τριάδα στο κέντρο της άμυνας.

Επιπλέον, ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται πως προσανατολίζεται στην απόκτηση ενός σέντερ μπακ, είτε τώρα, τον Ιανουάριο, αλλά είτε και στη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου καλοκαιριού.

Παράλληλα, για τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό έχουν ενδιαφερθεί, όπως μεταδίδεται από πηγές στο «Νησί», και άλλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, με τις Σάντερλαντ και Γουέστ Χαμ να είναι εκείνες που έχουν εκδηλωθεί εντονότερα.

Ο Γιαγκέλκα έχει συμβόλαιο με την Έβερτον έως και τον Ιούνιο του 2018.