Μήνυμα Πιέλ για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα

Την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του, ώστε να γίνουν πιο... εύστοχοι μπροστά στο αντίπαλο τέρμα, επέστησε ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Κλοντ Πιέλ, ύστερα από την εκτός έδρας ήττα (1-0) απέναντι στην Μπέρνλι για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Μήνυμα Πιέλ για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα

 «Δεν είμαστε αρκετά αποτελεσματικοί μπροστά στην εστία με τόσες ευκαιρίες που σπαταλάμε. Δεν ξέρω ούτε κι εγώ πόσες χαμένες φάσεις μπορεί να είχαμε πάλι! Χάσαμε το παιχνίδι, δίχως να απειληθούμε πολύ, παρά μόνο προς το τέλος, όταν πιέσαμε τον αντίπαλο. Αν γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, τα πράγματα θα βελτιωθούν», δήλωσε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός και αναφορικά με το δύσκολο πρόγραμμα που είχαν οι «¶γιοι» το τελευταίο χρονικό διάστημα, συμπλήρωσε:

«Έχουμε παίξει σε τρεις διοργανώσεις αυτόν το μήνα και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τη δουλειά και να ανακάμψουμε μετά από την ήττα αυτή. Τα δύο τελευταία μας παιχνίδια με Λίβερπουλ (για το Λιγκ Καπ) και Μπέρνλι (για το πρωτάθλημα) ήταν πολύ έντονα από πλευράς χαρακτήρα, ποιότητας και συγκέντρωσης. Με Λίβερπουλ αξίζαμε τη νίκη, όμως δεν ήρθε ένα δεύτερο γκολ. Με την Μπέρνλι είχαμε διάθεση, σωστό πνεύμα και είναι δύσκολο, όταν δουλεύεις σκληρά και διαθέτεις ποιότητα, να χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι».