«Κανείς πιο πάνω από τη Γουέστ Χαμ»

Με αφορμή τα όσα έγιναν με τον Ντιμίτρι Παγιέ και μετά τη σημαντική νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας, ο Άντι Κάρολ φρόντισε να στείλει το δικό του «μήνυμα», υπογραμμίζοντας πως κανένας παίκτης δεν είναι μεγαλύτερος από την ίδια τη Γουέστ Χαμ.



«Κανείς πιο πάνω από τη Γουέστ Χαμ»

Απάντηση σε όλους αυτούς που εκτιμούσαν ότι δεν θα καταφέρει να πάρει νίκες δίχως τον Ντιμίτρι Παγιέ, έδωσε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας η Γουέστ Χαμ (3-0).

Ο Άντι Κάρολ πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με ανάποδο ψαλίδι και μετά το τέλος του αγώνα, ήταν ένας από τους παίκτες που τοποθετήθηκε μετά από μία δύσκολη εβδομάδα που αφορούσε τον Γάλλο άσο και την επιθυμία του να φύγει για λογαριασμό της Μαρσέιγ.

«Δεν νομίζω ότι κάποιος παίκτης είναι μεγαλύτερος από τον σύλλογο. Αυτό πιστεύουν τα παιδιά, ο τεχνικός, το επιτελείο και οι οπαδοί. Δείξαμε ότι είμαστε ένα σφιχτό σύνολο και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

«Απαντήσαμε σε μερικές κριτικές, μετά από όλα αυτά που έγιναν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και την κριτική όλων. Έλαβα πολλές κλήσεις και μηνύματα, κάτι που ισχύει και για τους άλλους παίκτες. Ήταν δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που τα παιδιά βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλο».