Άρχοντας των ντέρμπι ο Ζλάταν!

Μια ασύλληπτh επίδοση έπιασε χάρη στο γκολ του σήμερα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λίβερπουλ (1-1) ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, που μπορεί να καυχιέται πλέον πως λίγοι παίκτες σαν και αυτόν έχουν σκοράρει σε κάθε μεγάλο ντέρμπι που έχουν αγωνιστεί!



Άρχοντας των ντέρμπι ο Ζλάταν!

Δεν είναι μόνο το ότι πέτυχε το πρώτο γκολ στην καριέρα του με αντίπαλο τη Λίβερπουλ ή το ότι έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας απόψε για τη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς «έβγαλε» ένα ακόμα ντέρμπι από τη… λίστα του, έχοντας πλέον σκοράρει σε κάθε μεγάλο παιχνίδι μέχρι στιγμής στην καριέρα του!

Πριν το παραδοσιακό ντέρμπι της Αγγλίας ανάμεσα σε «κόκκινους διαβόλους» και «κόκκινους» της Λίβερπουλ, είχε πετύχει γκολ και στη μάχη του Μάντσεστερ τον περασμένο Σεπτέμβριο (1-2, ξανά στο «Oλντ Τράφορντ»), δίνοντας έτσι συνέχεια σε ένα πραγματικά απίστευτο σερί: γκολ σε ολλανδικό «Κlassieker» με τον Άγιαξ (κόντρα σε Φέγενορντ), στα ιταλικά ντέρμπι «Della Madonnina» (Μίλαν-Ίντερ) και «D'Italia (Γιουβέντους κόντρα στις δυο του Μιλάνο), στο ισπανικό «El Clasico» της Μπάρτσα με τη Ρεάλ, αλλά και στο αντίστοιχο γαλλικό, αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Μαρσέιγ!

«Ίμπρα», ο σκόρερ των μεγάλων παιχνιδιών – αποδεδειγμένα – σε κάθε χώρα..