Πεπ: «Όλη τη σεζόν γίνεται το ίδιο πράγμα»

Στο ίδιο έργο θεατής για μία ακόμα φορά ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 0-4 από την Έβερτον.   



Πεπ: «Όλη τη σεζόν γίνεται το ίδιο πράγμα»

Παρά το γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι είχε τον έλεγχο του αγώνα, η Έβερτον αποδείχθηκε... φονική στις αντεπιθέσεις και σκότωσε τους «πολίτες» με το ευρύ 4-0. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε πως όλη τη σεζόν συμβαίνει το ίδιο πράγμα, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν ψηλά το κεφάλι.

«Το σημερινό ήταν ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει όλη τη σεζόν. Στο ποδόσφαιρο δε χρειάζεται να κάνεις πολλά για να σκοράρεις. Οι αντίπαλοί μας φτάνουν μία φορά στην περιοχή και βάζουν γκολ. Αυτό συμβαίνει σχεδόν όλη τη σεζόν και είναι δύσκολο για τους παίκτες να το χειριστούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

«Φυσικά και μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό κάποιες φορές. Είπα στους παίκτες μου να σκέφτονται θετικά γιατί τα έχουν πάει περίφημα φέτος αλλά δεν παίρνεις πάντα ότι σου αξίζει. Νομίζω ότι όλοι οι προπονητές έχουν το δικαίωμα να το πουν αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Καταλανός.

Διαβάστε τις δηλώσεις του... νικητή της βραδιάς Ρόναλντ Κούμαν εδώ.