Κούμαν: «Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση»!

Ούτε ο ίδιος ο Ρόναλντ Κούμαν δεν  μπορούσε να προβλέψει την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του, Έβερτον, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (4-0) σήμερα στο «Γκούντισον Παρκ»! Ο Ολλανδός έδωσε τα ανάλογα συγχαρητήρια στους παίκτες του, υπερασπιζόμενος ωστόσο ως έναν βαθμό και τον αντίπαλο συνάδερφο του.



Κούμαν: «Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση»!

«Δεν μπορείς να προγραμματίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Πάντα οι αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι δύσκολες, καθώς παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, το δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν τέλειο για μας από κάθε άποψη.

Σκοράραμε την κατάλληλη στιγμή στο πρώτο μέρος και ακολούθως το να πετύχεις πάλι γκολ αμέσως μετά το ημίχρονο δυσκολεύει ιδιαίτερα τα πράγματα για τους αντιπάλους. Το σημερινό παιχνίδι είναι ένα τεράστιο κατόρθωμα για την Έβερτον, λόγω και του τρόπου με τον οποίο παίξαμε στην επίθεση.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα γνωρίζει ότι έχει ένα μεγάλο πρότζεκτ στη Μάντσεστερ Σίτι. Φυσικά μπορεί να περίμεναν καλύτερα αποτελέσματα και μια τέτοια ήττα είναι σίγουρα σκληρή, ο Πεπ όμως έχει την εμπειρία για να γυρίσει την κατάσταση. Δεν έχω αμφιβολίες για αυτόν», ήταν τα λόγια του Ρόναλντ Κούμαν με τη λήξη της σημερινής αναμέτρησης.