Τα εύσημα σε Μπάρτον-Χίτον απένειμε ο Ντάις

Στους δύο βασικότερους συντελεστές της χθεσινής (14/1) εντός έδρας νίκης (1-0) επί της Σαουθάμπτον στάθηκε ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις, και ειδικότερα, στον μοναδικό σκόρερ του ματς, Τζόι Μπάρτον και τον τερματοφύλακα και αρχηγό των «κλάρετς», Τομ Χίτον.



Τα εύσημα σε Μπάρτον-Χίτον απένειμε ο Ντάις

«Ο Τζόι έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Κάθε φορά που γυρνάς μία νέα σελίδα, δεν γνωρίζεις τι ακολουθεί μετά! Είμαι πολύ ευχαριστημένος και για εκείνον και για εμάς. Νομίζω ότι επανήλθε στη «ζωή» μέσα από την ομάδα μας. Δυστυχώς, ο Ντιν (Μάρνεϊ) τραυμaτίστηκε στο μηρό και έπρεπε να βγει, αλλά τότε μπήκε ο Τζόι και σκόραρε για εμάς. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά από τότε που επέστρεψε και συνήθως, πιστεύω στους ανθρώπους, με τους οποίους έχω συνεργαστεί», σχολίασε ο Άγγλος τεχνικός για τον 34χρονο μέσο και «χρυσή αλλαγή» του στον αγώνα με τους «Αγίους», ο οποίος επέστρεψε στις αρχές του Ιανουαρίου στην Μπέρνλι έπειτα από το επεισοδιακό του πέρασμα στη Σκωτία και τη Ρέιντζερς.

Φυσικά, ο 45χρονος κόουτς δεν παρέλειψε να κάνει μνεία και στον Άγγλο διεθνή γκολκίπερ και «κάπτεν» της ομάδας, Τομ Χίτον, ο οποίος, ιδίως με την πολύ κρίσιμη, διπλή επέμβασή του πλησιάζοντας προς τη λήξη του ματς κράτησε το υπέρ τους 1-0 και συνακολούθως, το μηδέν παθητικό, λέγοντας:

«Ήταν ένα ζόρικο παιχνίδι από την αρχή και το να διατηρείς απαραβίαστη την εστία σου στο πρωτάθλημα αυτό είναι πολύ δύσκολο. Ο Τομ πραγματοποίησε μία πολύ σημαντική, διπλή απόκρουση στο τέλος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συγκέντρωσή του, επειδή και παλαιότερα κράτησε το μηδέν, αν και σε αυτό τον είχε βοηθήσει πολύ η εξαιρετική επίδοση των συμπαικτών του στην αμυντική λειτουργία του συνόλου μας. Η διπλή του αυτή επέμβαση ήταν πάντως, φανταστική».