Πρέμιερ Λιγκ – 21η αγωνιστική (preview)

Εν αναμονή δύο σημαντικών παιχνιδιών την Κυριακή, η πλειοψηφία των αγώνων της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται σήμερα (14/1). Τη Γουέστ Μπρομ υποδέχεται η Τότεναμ, εκτός έδρας αποστολές για Άρσεναλ και Τσέλσι, απέναντι σε Σουόνσι και Λέστερ αντίστοιχα.



Πρέμιερ Λιγκ – 21η αγωνιστική (preview)

«Σέντρα» στην 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ κάνει η αναμέτρηση της Τότεναμ απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. Να μείνει κοντά στην κορυφή ευελπιστούν τα «σπιρούνια», την ώρα που οι «baggies» μετρούν δύο σερί θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Εκτός έδρας δοκιμασία για τη Σαουθάμπτον, η οποία φιλοξενείται στην έδρα της Μπέρνλι. Αν οι «κλάρετς» πανηγυρίσουν το «τρίποντο», θα ξεπεράσουν την ομάδα του Κλοντ Πιελ στο βαθμολογικό πίνακα.

Το πρώτο του ματς στην Πρέμιερ Λιγκ θα δώσει ως προπονητής της Χαλ ο Μάρκο Σίλβα, με τις «τίγρεις» να υποδέχονται την πάντα υπολογίσιμη Μπόρνμουθ.

Σημαντικό ματς δίνει η Σάντερλαντ, η οποία αντιμετωπίζει στο «Στάδιο του Φωτός» στη Στόουκ. Δύο σερί παιχνίδια δίχως ήττα για τις «μαυρόγατες».

Τη Σουόνσι στο «Λίμπερτι» καλείται να κερδίσει η Άρσεναλ, αν επιθυμεί να παραμείνει κατ” αρχήν στην πρώτη πεντάδα, στοχεύοντας σε κάτι καλύτερο, ανάλογα με τα αποτελέσματα των αντιπάλων της.

Αμφίρροπο μοιάζει το παιχνίδι ανάμεσα στην Γουότφορντ και τη Μίντλεσμπρο, με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις τρεις βαθμούς διαφορά.

Την ώρα που στη Γουέστ Χαμ ασχολούνται με τον Ντιμίτρι Παγιέ, η Κρίσταλ Πάλας θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να επιστρέψει μετά από καιρό στις νίκες.

Εκτός έδρας δοκιμασία για την πρωτοπόρο Τσέλσι, η οποία μετά την ήττα από την Τότεναμ, ευελπιστεί στην άμεση ανάκαμψη, σε ένα δύσκολο γήπεδο, όπως αυτό της Λέστερ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ

Μπέρνλι – Σαουθάμπτον

Χαλ – Μπόρνμουθ

Σάνερλαντ – Στόουκ

Σουόνσι – Άρσεναλ

Γουότφορντ – Μίντλεσμπρο

Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας

Λέστερ – Τσέλσι

(15/1)

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ