Απολαμβάνει τη στήριξη ο Χιούζ

Την απόλυτη στήριξη των ποδοσφαιριστών του απολαμβάνει ο Μαρκ Χιούζ, στη Φούλαμ. Οι «cottagers» παρά τη δυσαρέσκεια των οπαδών για τη μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα και τη διαφορά ενός πόντου από την επικίνδυνη ζώνη, δεν είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν την πλάτη στον προπονητή του, όπως δήλωσε ο Ντέμπσεϊ.



Απολαμβάνει τη στήριξη ο Χιούζ

Ο Χιούζ στα τελευταία 15 παιχνίδια που έχει βρεθεί στον πάγκο της λονδρέζικης ομάδας, έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες και φτάνοντας στον Δεκέμβρη, οι προσδοκίες των ιθυνόντων τον σύλλογο που το καλοκαίρι έδωσαν τα χέρια με τον νέο προπονητή, έχουν πέσει στο κενό. Ο Κλιντ Ντέμπσεϊ ωστόσο, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χιούζ και θέλουν να συνεχίσουν να δουλεύουν υπό τις οδηγίες του.

«Πιστεύουμε στον προπονητή μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί» τόνισε αρχικά ο Αμερικανός φορ και πρόσθεσε: «Δεν είναι κακό να έχουν προσδοκίες οι οπαδοί. Μετά το επίτευγμα της περσινής σεζόν με τη συμμετοχή στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, πλέον υπάρχουν πολλές απαιτήσεις».