«Δεν με απασχολεί που ο Σνάιντερλιν δεν έπαιξε στη Γιουνάιτεντ»

Κύριο θέμα της συνέντευξης Τύπου του Ρόναλντ Κούμαν ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν η μεταγραφή του Μοργκάν Σνάιντερλιν. «Μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός κόουτς.  



«Δεν με απασχολεί που ο Σνάιντερλιν δεν έπαιξε στη Γιουνάιτεντ»

Η Έβερτον προχώρησε στην απόκτηση του Μοργκάν Σνάιντερλιν και φυσικά οι πρώτες τους δηλώσεις αναφορικά με την εν λόγω μεταγραφής, τράβηξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντα απέκτησε τον Μοργκάν, δούλεψα μαζί του μία σεζόν στη Σαουθάμπτον. Είναι ένας μέσος που μου αρέσει, διαφορετικά χαρακτηριστικά, μπορεί να παίξει σαν αμυντικός μέσος, σαν επιθετικός μέσος, είναι δυναμικός, φέρνει ποιότητα στην Έβερτον», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Γι' αυτό τον υπογράψαμε. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα που δεν έπαιξε στη Γιουνάιτεντ. Είναι παίκτης της Έβερτον, τον ξέρουμε καλά, πάντα είχα επαφή μαζί του. Είναι μία μεγάλη μεταγραφή για την Έβερτον», προσέθεσε.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του Γάλλου στο ματς με τους «πολίτες» δήλωσε:

«Ο Μοργκάν είναι έτοιμος, αλλά αύριο θα πάρει την απόφαση για το αν θα είναι στην ομάδα για το ματς της Κυριαής. Οι ΜακΚάρθι και Στεκέλενμπουργκ προπονήθηκαν όλη την εβδομάδα, αλλά πρέπει να πάρουμε μία απόφαση για το αν είναι έτοιμο για το παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τον Λούκμαν».