Στόουνς: «Περίεργο συναίσθημα η επιστροφή στο ''Γκούντισον Παρκ''»

Για την επάνοδο του στην έδρα της παλιάς του ομάδας, με αφορμή το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον (15/1, 15.30) μίλησε ο Τζον Στόουνς, καθώς και για τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζει στην πρώτη του χρονιά στο «Etihad».



Στόουνς: «Περίεργο συναίσθημα η επιστροφή στο ''Γκούντισον Παρκ''»

«Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Έχω πολλούς φίλους εκεί, έπαιξα πολλά παιχνίδια για την Έβερτον και η οικογένεια μου έχει φίλους εκεί, οπότε είναι μεγάλη υπόθεση για εκείνους όπως είναι και για μένα.

Θα είναι περίεργη η επιστροφή μου, όπως είμαι σίγουρος πως είναι για τον καθένα την πρώτη φορά που γυρίζει για να παίξει με την προηγούμενη ομάδα του», τόνισε στο Sky Sports o 22χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την Έβερτον για δεύτερη φορά (μετά το 1-1 του Οκτωβρίου) συνολικά και πρώτη στο παλιό του «σπίτι».

Έχοντας μετρήσει ήδη 25 εμφανίσεις φέτος με τους «πολίτες», ο Τζον Στόουνς συμπλήρωσε πως παρά τα όποια λάθη και τις δυσκολίες που φυσιολογικά αντιμετωπίζει στη νέα πρόκληση της καριέρας του, προσπαθεί πάντα να δουλεύει σκληρά για να βελτιωθεί: «Σίγουρα οι εμφανίσεις μου δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και έχω κάνει μερικά χαζά λάθη που προσπαθώ να διορθώσω τώρα. Είναι φυσικό να συμβαίνει αυτό ενώ έχεις συνεχόμενα πολλά παιχνίδια.

Είναι κάτι καινούριο για μένα το να παίζω τρία παιχνίδια την εβδομάδα και χρειάζεται να βρω έναν τρόπο ώστε να ανταποκρίνομαι σε αυτό. Ο καθένας απογοητεύεται όταν νιώθει πως δεν παίζει καλά ή κάνει λάθη. Eίμαι ο πρώτος που το καταλαβαίνει αυτό και προσπαθώ να το διορθώνω στις προπονήσεις ή στα επόμενα παιχνίδια».