«Χατ-τρικ» στα βραβεία ο Κόντε, το... σήκωσε ο Μχιταριάν

Για τρίτο διαδοχικό μήνα, ο Αντόνιο Κόντε αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ, όσον αφορά τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ, μαζί με τον μικρό ήρωα – οπαδό της Σάντερλαντ, Μπράντλεϊ Λόουερι, πήρε το βραβείο για το καλύτερο γκολ ο Μχιταριάν για το «χτύπημα του σκορπιού». Καλύτερος παίκτης ο Ζλάταν.  



«Χατ-τρικ» στα βραβεία ο Κόντε, το... σήκωσε ο Μχιταριάν

Με την Τσέλσι να παραμένει πρώτη και να έχει σταματήσει στις 13 διαδοχικές νίκες έπειτα και από την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ, ο Αντόνιο Κόντε δεν θα μπορούσε ν' αναδειχθεί δεύτερος στην «κούρσα» γι' ακόμα ένα βραβείο του κορυφαίου του μήνα.

Έτσι, μετά από τη διάκριση του Οκτώβρη και του Νοέμβρη, ήρθε και το βραβείο για τον Δεκέμβριο.

Όσον αφορά στο καλύτερο γκολ κι ενώ είχε γίνει γνωστό ότι θα... μοιραστεί με τον μικρό, Μπράντλεϊ Λόουερι για το γκολ που είχε βάλει στον Ασμίρ Μπέγκοβιτς, κατά την επίσκεψη της Τσέλσι στο «Στάδιο του Φωτός», πήγε στον Χένρικ Μχιταριάν για το «χτύπημα του σκορπιού» στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σάντερλαντ. Κι ας ήταν και οφσάιντ...

Όσο για τον καλύτερο παίκτη του Δεκεμβρίου, αυτό πήγε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που σε έξι παιχνίδια σκόραρε πέντε φορές και είχε και δύο ασίστ.