Ποκετίνο: «Χαρούμενος ο Άλι στην Τότεναμ»

To ενδεχόμενο της φυγής του Ντέλε Άλι από την Τότεναμ απέκλεισε κατηγορηματικά ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, τονίζοντας πως ο παίκτης του είναι χαρούμενος στο Λονδίνό, ενώ δεν θέλει να δίνει τροφή στο να… οργιάζουν οι διάφορες μεταγραφικά φήμες!



Ποκετίνο: «Χαρούμενος ο Άλι στην Τότεναμ»

Στα «ραντάρ» των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να βρεθεί ο Ντέλε Άλι χάρη στις εκπληκτικές φετινές του εμφανίσεις, αν και ο προπονητής του, Μαουρίσιο Ποκετίνο, δεν δείχνει διατεθειμένος να τον αφήσει να εγκαταλείψει προς το παρόν την Τότεναμ.

Ο Άγγλος μέσος μετράει φέτος δέκα τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ εκτός από τις καλές του εμφανίσεις είναι σημαντικό για τον ίδιο να αισθάνεται καλά στην Τότεναμ, όπως σημείωσε ο Αργεντίνος.

«Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε για αυτό. Είναι χαρούμενος εδώ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για φήμες.

Οι εμφανίσεις του είναι καλές και αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα. Παίζει καλά, σκοράρει συχνά και συμβάλει στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ο κόσμος μιλούσε για εκείνον ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες και αυτό είναι δίκαιο, αφού οι εμφανίσεις του ήταν κάθε φορά εκπληκτικές», τα λόγια του τεχνικού της Τότεναμ.