Στο στόχαστρο της Λιόν ο Γιανουζάι

Τον Αντνάν Γιανουζάι που αγωνίζεται ως δανεικός στη Σάντερλαντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει προσθέσει στη μεταγραφική της λίστα η Λιόν.



Στο στόχαστρο της Λιόν ο Γιανουζάι

Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ντιρκ ντε Φρίσε, σε αμερικανικό Μέσο, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις ανάμεσα στον ίδιο και τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου για την απόκτηση από τους δεύτερους του Βέλγου διεθνή μεσοεπιθετικού, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, ότι η τελευταία... λέξη ανήκει στη Γιουνάιτεντ, με την οποία έχει συμβόλαιο ο παίκτης.

«Η Λιόν είναι μία από τις πολλές γαλλικές ομάδες που έχει δημοσιευθεί πρόσφατα ότι έχουν στα σχέδιά τους τον Αντνάν. Από σεβασμό και μόνο, εμείς ακούμε όλες τις προτάσεις. Ωστόσο, η τελική απόφαση ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκείνη δεν μας έχει πει ακόμη ότι θέλει να τον πουλήσει», είπε αρχικά ο ατζέντης του 21χρονου ποδοσφαιριστή που έχει καταγράψει φέτος 15 συμμετοχές, με 1 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις αγγλικές διοργανώσεις (Πρέμιερ Λιγκ, Κύπελλο, Λιγκ Καπ), ενώ αναφορικά με την έως τώρα απόδοση του παίκτη του, προσέθεσε:

«Ο Αντνάν ήταν πολύ καλός εναντίον και της Τσέλσι, αλλά και της Λίβερπουλ και έχει λάβει εγκωμιαστικές κριτικές. Τα πάει καλά και ο προπονητής του, Ντέιβιντ Μόγιες, πιστεύει σε αυτόν».