Ρέντμοντ: «Θα μπορούσα να βάλω 3-4 γκολ»!

Στις χαμένες ευκαιρίες που του στέρησαν την ευκαιρία για ένα πιθανό χατ-τρικ στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο μοναδικός σκόρερ της χθεσινής (11/1) αναμέτρησης στο «Σεντ Μέρις», Νέιθαν Ρέντμοντ, ο οποίος τόνισε με δηλώσεις του μετά τη νίκη (1-0) της Σαουθάμπτον επί της Λίβερπουλ για τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, ότι έχει θέσει ως στόχο να βελτιώσει την αστοχία του.



Ρέντμοντ: «Θα μπορούσα να βάλω 3-4 γκολ»!

«Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που σκόραρα. Θα μπορούσα να είχα βάλει 3-4 γκολ στο ματς αυτό, όμως δουλεύω στην προπόνηση, ώστε να γίνω πιο αποτελεσματικός. Ο προπονητής μου είπε ότι είναι χαρούμενος που με είδε να πετυχαίνω γκολ και ότι θα έρθουν κι άλλα στη συνέχεια. Κάποια άλλη μέρα, ίσως είχα κάνει χατ-τρικ, αλλά είμαι χαρούμενος που πέτυχα το τέρμα αυτό και πήραμε τη νίκη», τόνισε ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που βρήκε δίχτυα έπειτα από τις 23 Οκτωβρίου (2016) και τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ (1-1 τελικό σκορ).

Για τον επαναληπτικό στην έδρα των «κόκκινων», ο οποίος θα διεξαχθεί στις 25/1, ο Ρέντμοντ σχολίασε:

«Θα είναι μία πολύ ζόρικη η αναμέτρηση του «Άνφιλντ». Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική εκείνο το βράδυ. Εμείς έχουμε ανέβει ψυχολογικά μετά τη νίκη μας και δώσαμε μία καλή ευκαιρία στους εαυτούς μας για να πάρουμε την πρόκριση. Η συμμετοχή στον τελικό θα είναι ένα σπουδαίο γεγονός για όλα τα παιδιά, αλλά και για το σύλλογο και τους οπαδούς μας εξίσου. Ανυπομονούμε για το δεύτερο παιχνίδι, αν και ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο».