Ανυπομονεί για το ντέρμπι ο Σμόλινγκ

Την μεγάλη αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» περιμένει ο Κρις Σμόλινγκ, έχοντας την ανάλογη καλή ψυχολογία λόγω του νικηφόρου σερί που «τρέχουν» οι «κόκκινοι διάβολοι».



Ανυπομονεί για το ντέρμπι ο Σμόλινγκ

«Πριν αντιμετωπίσουμε τη Ρέντινγκ, γνωρίζαμε πως είχαμε μπροστά μας τρία παιχνίδια για τρεις διαφορετικούς θεσμούς (σ.σ εννοώντας πλην της Λίβερπουλ για την Πρέμιερ και αυτό του Λιγκ Καπ με τη Χαλ). Ξέραμε πως αν συνεχίζαμε να νικάμε, τότε θα είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση για ένα από τα μεγαλύτερα ματς που πλησιάζει», σχολίασε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου (ΜUTV) ο ¶γγλος αμυντικός για το επικείμενο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ.

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει μέχρι στιγμής εννιά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στοιχείο που της δίνει άλλον «αέρα» αυτοπεποίθησης ενόψει του κυριακάτικου ματς, όπως τόνισε και ο Κρις Σμόλινγκ: «Όλοι μας νιώθουμε έτοιμοι για αυτό και τώρα συγκεντρωνόμαστε σε αυτό τον αγώνα.

Θα έχουμε λίγες μέρες για να δουλέψουμε πάνω στις τακτικές μας, να αναιρέσουμε τις όποιες αδυναμίες μας και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας ώστε να συνεχίσουμε το σερί νικών μας. Γνωρίζουμε όλοι το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».