Το «Άνφιλντ» σκέφτεται ο Πιέλ

Το παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα της Λίβερπουλ έχει πλέον στο νου του ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Κλοντ Πιέλ, ο οποίος έκρινε ότι η χθεσινή (11/1) εμφάνιση και νίκη (1-0) των «Αγίων» στο «Σεντ Μέρις» κόντρα στη δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να αποτελέσει παρακαταθήκη για μία ανάλογη εμφάνιση και στο δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ στις 25/1.



Το «Άνφιλντ» σκέφτεται ο Πιέλ

«Νομίζω ότι κάναμε ένα δυνατό, φανταστικό παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Θεωρώ ότι είναι η πρώτη φορά φέτος που η Λίβερπουλ καταφέρνει να δημιουργήσει μόλις μία φάση.  Αυτό μας δίνει την προοπτική με σωστή δουλειά από όλους τους παίκτες, αλλά και με τη βοήθεια του κόσμου μας, ώστε στον επαναληπτικό να επιτεθούμε, να ανακτούμε την μπάλα και να κάνουμε ευκαιρίες», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός και έχοντας επίγνωση του υψηλού βαθμού δυσκολίας, όσον αφορά τον αγώνα στο «Άνφιλντ», συμπλήρωσε:

«Στο τέλος του παιχνιδιού είχαμε μία κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές μου. Είμαστε ένα γκολ μπροστά και γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο το δεύτερο ματς. Ήταν, όμως, σημαντικό που κερδίσαμε, διατηρήσαμε απαραβίαστη την εστία μας και πλέον μπορούμε να κοιτάξουμε πως θα παρουσιαστούμε στον επαναληπτικό».