«Αρνήθηκε να πάει, και ούτε θα πάει Κίνα ο Γ. Τουρέ»

«Τρελή» οικονομική πρόταση από την Κίνα αρνήθηκε ο Γιαγιά Τουρέ σύμφωνα με τον ατζέντη του, Ντιμίτρι Σελούκ, ο οποίος μιλώντας σε ρωσικό Μέσο ανέφερε πως ο Ιβοριανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν σκοπεύει να... ξενιτευτεί ούτε στο μέλλον.

«Αρνήθηκε να πάει, και ούτε θα πάει Κίνα ο Γ. Τουρέ»

«Δεν συμφωνώ πλήρως με τον Βίτσελ, αλλά τέτοια ποσά δύσκολα μπορείς να αρνηθείς. Την περσινή σεζόν ο 33χρονος Τουρέ αρνήθηκε πρόταση από την Κίνα και με περισσότερα λεφτά από αυτά που πήρε ο Βίτσελ.

Προφανώς και παίζει ρόλο η νοοτροπία του καθενός. Υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους αρέσει το χρήμα, και άλλοι που τους αρέσει το ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που το βλέπουν φυσιολογικό, κοιτούν τα λεφτά και πάνε στην Κίνα. Αυτός δεν είναι ο δρόμος για τον Γιαγιά ακόμη κι εδώ και μία εβδομάδα, κατά την οποία μπορεί να υπογράψει με όποιον σύλλογο επιθυμεί, ή να περιμένει το καλοκαίρι για να φύγει ως ελεύθερος.

Ακόμη και μ' όλα τα λεφτά που έχει ξοδέψει η Κίνα, δεν έχει βρει ούτε έναν παίκτη στο επίπεδο του Τουρέ. Είμαι σίγουρος ότι θα παίζει σε τοπ επίπεδο για ακόμη πέντε χρόνια» είπε ο Σελούκ, που αποτέλεσε τον κύριο παράγοντα για τον παραγκωνισμό του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στην αρχή της τρέχουσας σεζόν.