Ευχαριστημένος με την εμφάνιση ο Σίλβα, ζήτησε μεταγραφές

Ικανοποιημένο άφησε τον προπονητή της Χαλ, Μάρκο Σίλβα, η απόδοση του συνόλου του στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, παρά την ήττα με 2-0, ωστόσο, αυτό που τόνισε πως χρειάζονται οι «τίγρεις» είναι η άμεση ενίσχυση του έμψυχου υλικού τους.



Ευχαριστημένος με την εμφάνιση ο Σίλβα, ζήτησε μεταγραφές

«Θα προσπαθήσουμε στον επαναληπτικό, αυτό είναι σίγουρο. Ήταν κρίμα που δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ τόσο αργά στο ματς (στο 87’), γιατί αν κρατούσαμε το 1-0, θα ήταν καλύτερο για το δεύτερο παιχνίδι. Μου άρεσε η εμφάνισή μας στο «Ολντ Τράφορντ», όμως φυσικά, δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, επειδή πάντοτε θέλω περισσότερα από την ομάδα μου», επισήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

«Υπάρχουν πράγματα που χρειάζεται να βελτιώσουμε και θα τα δουλέψουμε στην προπόνηση, μα χρειαζόμαστε να βάλουμε και άλλους παίκτες στο ρόστερ μας, επειδή αυτή τη στιγμή διαθέτω μόλις 15 ενήλικους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι σε θέση να αγωνιστούν».

Ο 39χρονος κόουτς δεν θα μπορούσε να μην κάνει μνεία και στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί εντός έδρας το προσεχές Σάββατο (14/1) απέναντι στην Μπόρνμουθ, το οποίο και θα αποτελέσει το παρθενικό για τον ίδιο ματς ως προπονητή στην Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα είπε:

«Το επόμενο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ είναι μεγάλο και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό. Όσοι έπαιξαν εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να ξεκουραστούν και να αναρρώσουν σωστά. Για να πάρουμε πόντους και να ανέβουμε στο βαθμολογικό πίνακα, χρειάζεται να κερδίζουμε τα παιχνίδια που γίνονται στην έδρα μας».