Μουρίνιο: «Δεν είμαστε ακόμα στον τελικό»

Το γεγονός ότι η ομάδα του δεν εξασφάλισε και τυπικά την πρόκρισή της στον τελικό του Λιγκ Καπ, παρά το σαφές προβάδισμα που της δίνει το υπέρ της 2-0 επί της Χαλ, επισήμανε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, ύστερα από τη λήξη του πρώτου ημιτελικού για το θεσμό στο «Ολντ Τράφορντ».



Μουρίνιο: «Δεν είμαστε ακόμα στον τελικό»

 «Περίμενα ένα δύσκολο ματς, όχι να κερδίσουμε με τέσσερα ή πέντε γκολ διαφορά. Το 1-0 θα είναι πάντοτε καλό αποτέλεσμα, μα το 2-0 καλύτερο. Ο ημιτελικός δεν τελείωσε, δεν είμαστε ακόμα στον τελικό του Γουέμπλεϊ, όμως το δεύτερο γκολ που πετύχαμε ίσως να είναι καθοριστικό», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και επεξηγώντας την αγκαλιά του Φελαϊνί στον ίδιο μετά το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Βέλγος μέσος για τους «κόκκινους διαβόλους», σχολίασε:

«Νομίζω πως ήθελε να δείξει ότι γνωρίζει πόσο πολύ τον στήριξα σε ορισμένες δύσκολες στιγμές που πέρασε. Ίσως το έκανε επειδή του είπα ότι θα βάλει το δεύτερο γκολ, δεν ξέρω. Ήταν ωραίο που σκόραρε μπροστά στους οπαδούς μας ένα τόσο κρίσιμο τέρμα».

Κλείνοντας, ο 53χρονος κόουτς έστρεψε την προσοχή του στο ερχόμενο εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (15/1) για την Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Λίβερπουλ, λέγοντας:

«Το παιχνίδι με τη Χαλ έχει τελειώσει, σκέφτομαι μόνο την Κυριακή, όπου και εγώ και οι παίκτες μου και όλο το στάδιο πρέπει να τα πάει καλύτερα. Σε όλους αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια, και στους παίκτες και στους προπονητές και στους οπαδούς», ενώ σε ερώτηση για το αν ο μεγάλος απών της χθεσινής (10/1) βραδιάς, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, θα χάσει και τον αγώνα με τους «κόκκινους», εξαιτίας της ίωσης που ήταν η αιτία να μην παίξει με τις «τίγρεις», αρκέστηκε να απαντήσει:

«Όχι, δεν νομίζω».