«Έδειξε» Μαρσέιγ ο Ντρογκμπά

Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Μαρσέιγ, εμφανίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Canal+», ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.



«Έδειξε» Μαρσέιγ ο Ντρογκμπά

Τα πάντα γύρω από την φημολογούμενη επιστροφή του στη Μαρσέιγ φρόντισε να αναφέρει ο θρύλος της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Ιβοριανός, στα 38 του πλέον, βρίσκεται χωρίς ομάδα, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Μόντρεαλ και το σενάριο επιστροφής του στη Μασσαλία, είναι πιο πιθανό από ποτέ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Υπάρχει μία επιλογή να επιστρέψω στην Αγγλία, αλλά δεν θα πω περισσότερα. Ελπίζω να μπορέσει να τηρήσω την υπόσχεσή μου μία μέρα (να επιστρέψει στη Μαρσέιγ). Μπορεί να γίνει. Απλά χρειάζεσαι χρόνο να κάτσεις και να μιλήσεις» «Η επιστροφή μου στη Μαρσέιγ είναι μία εσωτερική ερώτηση για περισσότερο από 12 χρόνια. Κάθε φορά απαντάω και ο κόσμος λέει ότι απλά μιλάω. Αλλά αφήνεις έναν παίκτη να φύγει και οικονομικά κάνει μια καλή ζωή από τότε και τώρα θέλεις να επιστρέψει και να χωρίσεις τον μισθό του στα δύο»

«Μετά από αυτό, λέτε ότι δεν του αρέσει η Μαρσέιγ. Ποιος δουλεύει για να παίρνει λιγότερα; Κανείς. Θα ήθελα να επιστρέψω σαν παίκτης, αλλά δεν μπορώ να πιέσω τη διοίκηση να με φέρει».