Παρελθόν από τη Νορθάμπτον ο Πέιτζ

Τη λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της, Ρομπ Πέιτζ, ανακοίνωσε η Νορθάμπτον μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.



Παρελθόν από τη Νορθάμπτον ο Πέιτζ

Οι οκτώ ήττες στους τελευταίους δέκα αγώνες με αποκορύφωμα το «βαρύ» 5-0 από την Μπρίστολ Ρόβερς στο «Μεμόριαλ Στέιντιουμ» το Σάββατο (7/1) ήταν οι κύριοι λόγοι της απομάκρυνσης του Ουαλού κόουτς.

Ο 42χρονος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου της τρίτης κατηγορίας της χώρας τον περασμένο Μάιο (2016) και έπειτα από 26 αγώνες στον πάγκο της ομάδας για την αγγλική «League One» ο απολογισμός του ήταν 8 νίκες, 6 ισοπαλίες και 12 ήττες (οι 8 εκ των οποίων στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια, όπως αναφέρθηκε) αφήνοντας τη Νορθάμπτον Τάουν στη 16η θέση (από τις 24 ομάδες) της βαθμολογίας.

Στον Πέιτζ μπορούν να πιστωθούν οι κατά σειρά προκρίσεις επί των Μπάρνσλεϊ της Τσάμπιονσιπ, αλλά και της πολύ καλής ως τώρα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, Γουέστ Μπρομ, για το θεσμό του Λιγκ Καπ (αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ενώ αντιστοίχως, του χρεώνεται ο αποκλεισμός στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας από την ερασιτεχνική Στάουρμπριτζ που αγωνίζεται στην έβδομη κατηγορία.